04.11.10

Luis

Vakar ar Nadju, Sāru un kastīliešu valodas skolotāju Lusiju bijām uz Palensiju skatīties filmu "Heroes". Man patika. Kā jau spāņu kino in general.
Turklāt šodien atnāku uz darbu un Aitors visus ir pielicis skatīties kaut kādu 1967. gada filmu/mūziklu, kuras sižets ir par to, kā veiksmīgi uztaisīt biznesu, mēģinot patentēt īpašu dzērienu no viskija un kumelītēm.

Šodien ieradās Luis no Palensijas, kas ir atbildīgais par EVS projektiem provincē. Prasīja, kā man patīk un kā iet. Tāpat arī par Esteri, par kuru jau ir sūdzējusies Nadja, jo viņa nepilda to, kas viņai būtu jādara.

Kad saku, ka Carrionā nav īsti ko darīt nedēļas nogalēs un labi, ka tagad ir teātra izrādes, Luis prasa, vai Estere mums ir iedevusi brīvbiļetes uz tām, jo visiem brīvprātīgajiem tādas pienākoties. Nē, neko neesmu saņēmusi, bet, labi, viņa 2 šitās nedēļas nebija darbā kaut kādas operācijas dēļ, un šonedēļ mēs braucam uz kaut kādu pasācienu Valladolidā, ko organizē San Juan de Dios organizācijas jaunieši un kur būs apmēram 180 cilvēki no visas Spānijas.

Un vispār Luis izrādās ir arī studējis ģeogrāfiju un laikam 10 gadus ir bijis skolotājs, tāpēc tieku pie nelielas lekcijas ātrajā spāņu valodā par Spānijas ģeomorfoloģiju. Tēloju, ka visu saprotu, lai gan nebija jau nemaz tik grūti, jo viņš palīgā ņēma Spānijas karti, kuru man tieši vajadzēja, jo iepriekšējo, ko man Sāra bija iedevusi, atdevu Lienei, un ātri uzzīmētas kartoshēmas.

Viņš arī pateica, ka pirmā brīvprātīgā no Latvijas un dienas centrā Daina, dzīvo Carrionā un strādā San Zoilo viesnīcā. Būs kaut kad jāpiekāpj. Un beigās lika pasveicināt bibliotekāri, kas esot bijusi viņa pirmā draudzene. :)

1 komentārs: